Ga naar de inhoud
Entertainment

'Er wordt zeker nagedacht over een derde Mamma Mia-film'

Beeld © Universal Pictures

Het zou zomaar kunnen dat er een derde Mamma Mia-film aan zit te komen. Zo gek is dat ook niet, de vorige keer wist de film 466 miljoen dollar op te brengen. Hoofdrolspeler Stellan Skårsgard ziet het in ieder geval wel zitten.

"Als ze me bellen, dan ben ik erbij"

Volgens Stellan Skårsgard, die Bill speelt in de film, wordt er zeker nagedacht over een derde muzikale film. En hij zou zo weer meedoen, vertelt hij aan de Britse site Digital Spy. "Ik zou niet eens het script lezen", legt de acteur uit. "Als ze me bellen, dan ben ik erbij." Er is maar één ding dat het zou kunnen tegenhouden, volgens Stellan. "Ik denk dat er maar een probleem is en dat is of ze wel genoeg liedjes hebben. En nog belangrijker: de juiste liedjes."

Kaj
Lees ook:
Kaj van der Voort maakt debuut in Mamma Mia!

"Kunnen ze een verhaal verzinnen dat werkt? Maar als ze het willen doen, dan ben ik er 100% bij", gaat hij verder. Het tweede deel van de serie haalde wereldwijd meer dan 466 miljoen dollar op, dus een vervolg lijkt niet heel vergezocht. "Je gaat er gewoon heen en je hebt lol én het werkt!", vertelt de acteur. 

Maar Stellan is niet heel positief over de toekomst van zijn personage, Bill. Als er aan hem gevraagd wordt hoe hij het voor zicht ziet, zegt hij: "Er zat tien jaar tussen de eerste twee films, dus waarschijnlijk ben ik dood wanneer de volgende uitkomt."