Ga naar de inhoud
Entertainment

Whut? Kim Kardashian viert babyshower met wiet

Beeld © Getty Images

Kim Kardashian had een opmerkelijk thema bedacht voor haar babyshower. De realityster en haar gasten vierden zaterdag de komst van haar vierde kind met meditatie en CBD-olie, een goedje dat wordt verkregen uit de hennepplant.

"Het leek me wel iets cools om te doen. Lekker zen doen op zaterdag"

"Ik dacht: hoe kunnen we dit nou beter vieren dan met een beetje CBD", zei Kim volgens tijdschrift People tegen haar gasten. De realityster, die haar baby met hulp van een draagmoeder krijgt, wilde graag helemaal ontspannen zijn tijdens het feest. Hoewel je niet stoned raakt van de olie, kan het wel helpen om te relaxen. "Het leek me wel iets cools om te doen. Lekker zen doen op zaterdag."

Kim
Lees ook:
Kim Kardashian openhartig over huidziekte

Niet alleen hennep en meditatie stonden op het programma. Gasten als Khloé en Kourtney Kardashian, Chrissy Teigen en Paris Hilton werden ook getrakteerd op een massage en een "theeceremonie met kristallen". Omdat Kim binnen een paar weken een zoon verwacht, waren alle decoraties op het feest blauw. De aanwezigen kregen daarnaast hun eigen paar marineblauwe Yeezy-sneakers, de exclusieve schoenen van echtgenoot Kanye West.

Het is het tweede kind voor Kim en Kanye dat ze met een draagmoeder op de wereld zetten. Ook hun dochter Chicago van een werd met hulp van een draagmoeder geboren. Van hun vijfjarige dochter North en driejarige zoon Saint beviel de realityster wel zelf. Ze had tijdens haar zwangerschappen echter erge complicaties waardoor artsen haar afraadden nog een keer zwanger te raken.

Kim
Lees ook:
Kim Kardashian verdedigt studiekeuze