Ga naar de inhoud
Entertainment

Josje Huisman: ‘Ik laat mijn baby bewust niet zien’

Beeld © Instagram @josjecoos

Hoewel Josje Huisman afgelopen december is bevallen van haar zoontje Kamari, deelt de voormalig K3-zangeres bewust geen foto’s van haar baby. “Ik moet zeggen het kriebelt wel hoor.”

"Ik vind dat een beetje een beangstigende gedachte"

“Ja, ik ben bewust bezig met het niet laten zien van mijn baby”, vertelt Josje Huisman tegen het platform &C. De voormalig K3-zangeres is daar naar eigen zeggen nog niet klaar voor. “Het voelt nog niet zo goed.”

De reden van het niet herkenbaar in beeld brengen van Kamari is volgens Josje het internet. “Op een of andere manier kunnen je foto’s overal terecht komen en het gaat nooit meer weg.” Volgens Josje is dat nu al het geval. “Als we nu zijn naam googlen, dan staat elk ding wat ooit over hem gezegd is al online. Dat gaat nooit meer weg. Ik vind dat een beetje een beangstigende gedachte momenteel.”

Josje
Lees ook:
Josje Huisman: ‘Ik wil terug naar Nederland’

Toch vindt Josje het moeilijk om geen herkenbare foto’s van haar kleine jongen naar buiten te brengen. “Ik moet zeggen het kriebelt wel hoor, want hij is super schattig.” De zangeres legt de beslissing in de handjes van Kamari zelf: “Ik denk dat ik hem later misschien zelf laat kiezen.” Josje geeft haar baby veel keuzevrijheid. Zo werd vorige week bekend dat ze haar baby zelf laat kiezen over een veganistisch dieet.

Veganistisch
Lees ook:
Veganistisch dieet? De baby van Josje mag zelf kiezen

Het moederschap bevalt Josje heel goed. “Het voelt eigenlijk heel natuurlijk aan, terwijl ik het aan de andere kant ook vreemd vind. Maar het is heel fijn.”