Ga naar de inhoud
Entertainment

Kaj Gorgels deelde met 200 vrouwen het bed

Beeld © YouTube-kanaal Anna Nooshin

In de nieuwe video van Anna Nooshin doet Kaj Gorgels een aantal opvallende bekentenissen. Zo geeft hij onder ander toe dat hij met meer dan 200 vrouwen naar bed is geweest.

"Ieder weekend een ander"

In haar YouTube-format Gossip ontkracht, of bevestigt Anna samen met haar gast roddels over die persoon. Deze week is het de beurt aan Kaj Gorgels. Met de eerste vraag valt Anna meteen met de deur in huis. Ze wil weten of hij met veel bekende vrouwen het bed gedeeld heeft. “Wat is veel?”, valt Kaj haar bij. Volgens geruchten zou de sympathieke presentator met meer dan 300 vrouwen het gedaan hebben. “Nou, dat is wel héél veel”, aldus Kaj. “Meer dan 100, 150, 200. Maar 300 is wel heel veel.”

Anna gelooft er helemaal niets van en denkt dat 300 vrouwen best wel eens zou kunnen kloppen. Maar volgens Kaj moet je terug rekenen naar de weekenden. "En dan ieder weekend een ander.”

Zo
Ook leuk:
Zo zag Kaj Gorgels eruit in zijn puberteit

Toch zit hij niet met zijn reputatie als player. En ook zijn vriendin, Jessie Jazz, met wie hij sinds eind 2018 een relatie heeft, heeft er maling aan. Toch zitten er wel een aantal bekende dames bij, maar wie dat zijn wil de 28-jarige niet verklappen...