Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan al jouw RTL Z nieuws, actuele beurskoersen, nieuwsuitzendingen en meer.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Entertainment

The Voice-winnaar Dennis zegt zijn baan nog niet op

26 februari 2019 09:08 Aangepast: 26 februari 2019 11:08
Beeld © RTL Late Night

Dennis van Aarssen won afgelopen vrijdag het negende seizoen van The voice of Holland. Tijd voor een carrièreswitch zou je denken, maar Dennis is niet van plan om zijn baan als projectmanager op te zeggen. Dat vertrouwde hij toe aan Twan Huys in RTL Late Night.

"Ik ga zeker wel minder werken, want muziek is echt mijn droom"

Met zijn jazz-versie van Anouk haar grote hit Modern World, maakte Dennis afgelopen vrijdag diepe indruk. Niet alleen bij de jury, maar ook bij de mensen thuis. Toch blijft ‘ie lekker nuchter: "Ik heb altijd gedacht dat Patricia zou winnen.”

Hij denkt er dan ook niet over om zijn baan zomaar op te zeggen als projectmanager. "Ik wil ergens ook een beetje vasthouden aan wat veilig is", vertelt de terechte winnaar aan tafel bij Twan Huys. "Ik ga zeker wel minder werken, want muziek is echt mijn droom. Daar ligt echt mijn ambitie.” Ook heeft hij al een samenwerking met zijn coach Waylon op de planning staan. “Maar om al mijn schepen gelijk te verbranden…”

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

The Voice-winnaar Dennis komt met kerstalbum

Dennis gaat als een speer. Zo bereikte zijn single afgelopen weekend de nummer 1-positie in de hitlijst van iTunes. "Het is heel bizar’’, zegt hij hierover tegen het AD. "Ik kreeg al een berichtje toen hij op 3 stond en toen heb ik hem zelf ook maar gekocht. Dat voelde te gek.’’

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van