Ga naar de inhoud
Entertainment

André Hazes hoopt op duet met Glennis Grace

Glennis Grace Beeld © ANP

André Hazes heeft de afgelopen tijd nauw samengewerkt met Glennis Grace vanwege de concerten voor de Vrienden van Amstel Live. De volkszanger laat weten sindsdien erg onder de indruk te zijn van Glennis. "Je hebt de stem van een engel die de duivel op haar schouders draagt", aldus Dré.

"Je zingt me helemaal weg, maar onze stemmen en emotie, gevoelens en echtheid, die gaat iets doen met mensen..."

André Hazes spreekt op Instagram vol lof over boezemvriendin Glennis Grace. "De allerbeste zangeres die we ooit hebben gehad. Gaat ook nooit meer komen. Ik zeg haar elke keer weer, en dat ik meen ik... deze vrouw zingt Beyoncé, Rihanna of zelfs Whitney Houston als het nog kon zo het podium af."

De Hazes-telg laat weten dat de stem van de America's Got Talent-kandidaat een diepe indruk op hem heeft gemaakt tijdens de Vrienden van Amstel Live. "Je raakt me altijd. Of het nou 08:00, 11:00 of 23:00 is. Je hebt de stem van een engel die de duivel op haar schouders draagt."

Snow
Lees ook
Snow Patrol wil graag samenwerken met Glennis Grace

De geruchten dat Glennis nog altijd een regelrechte ramp zou zijn om mee te werken wijst André naar het rijk der fabelen. "Er gaan verhalen rond dat je divagedrag hebt. Dat had je ook. Je was soms een hel. Maar ik heb je nu 10 dagen meegemaakt en je bent zo'n andere vrouw. Zo'n andere artiest."

Ronald
Lees ook
Ronald blikt met Glennis Grace terug op haar American Dream

Het liefje van Monique Westenberg zegt dan ook te verlangen naar een muzikale samenwerking. "Ik wil bijvoorbeeld nooit een duet met iemand. Maar met jou? Ik zou me vereerd voelen. Je zingt me helemaal weg, maar onze stemmen en emotie, gevoelens en echtheid, die gaat iets doen met mensen..."

André
Lees ook
André Hazes krijgt bijzonder cadeau van zoontje

André zegt tenslotte te hopen dat Nederland Glennis eindelijk eens écht gaat omarmen. "Mensen moeten jou eens gaan waarderen, want dat verdien je. Applaus, voor de beste zangers die Nederland ooit gekend heeft"