Ga naar de inhoud
Entertainment

Dit is de cast van het nieuwe seizoen De Luizenmoeder

Castfoto De Luizenmoeder Beeld © AVROTROS/Elvin Boer

De AVROTROS heeft de castfoto voor het tweede seizoen van De Luizenmoeder vrijgegeven. Op het kiekje zijn naast vertrouwde gezichten als Jennifer Hoffman en Ilse Warringa twee nieuwkomers te bewonderen: Walid Benmbarek en Dunya Khayame.

Walid Benmbarek en Dunya Khayame zullen in de huid kruipen van Amir en Esma. De oplettende soapfans kunnen het duo herkennen uit Goede Tijden, Slechte Tijden. 

ZIEN:
Lees ook
ZIEN: De allereerste beelden van De Luizenmoeder seizoen 2

Zo was Walid in de periode 2006-2007 te zien in soapdorp Meerdijk als rechercheur Aydin, de grote liefde van Dian. Later volgden rollen in ONM en Mocro Maffia.

Opnames
Lees ook
Opnames tweede seizoen De Luizenmoeder zitten erop

Ook Dunya was te zien in de nog altijd goedbekeken soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. Zo schitterde zij in 1999 als Leïlai, de Marokkaanse schone die voor heel wat problemen wist te zorgen tussen Kim en Ché. Later was Dunya nog te zien in Mixed Up, Klem en Wie is de Mol?

De
Lees ook
De Luizenmoeder wint Gouden Televizier-Ring

Naast Walid en Dunya zullen ook Jennifer Hoffman, Diederik Ebbinge, Ilse Warringa en alle andere vertrouwde gezichten weer te bewonderen zijn in de tweede reeks van De Luizenmoeder.

Het nieuwe seizoen start zondag 10 februari bij de AVROTROS.