Ga naar de inhoud
Entertainment

Patty Brard beschouwt oud-soapie Guido Spek als verloren zoon

Patty Brard en Guido Spek Beeld © Instagram @pattybrard

Patty Brard heeft weliswaar al jaren geen contact met haar dochter Priscilla, maar vertelt in Party wel een soort vervanger te hebben gevonden in voormalig GTST-acteur Guido Spek. "Hij is als een verloren zoon van me", aldus de televisiediva.

"Ik ben echt dol op hem"

Patty Brard zegt stapelgek te zijn op ex-soapie Guido Spek. "Het is een lekker jong. Ik ben echt dol op hem. Hij is als een verloren zoon, een soort van kind van me."

Patty
Lees ook
Patty Brard over comeback Luv': 'Die tijd is voorbij'

Samen met Guido en nog een andere vriend heeft Pat zelfs een groepsapp. "We hebben met zijn drietjes een groepsapp, waar Antoine onlangs is uitgestapt. Die werd gek van alle appjes, haha."

Luv'
Lees ook
Luv' komt terug zónder Patty Brard

Pat en Guido zijn zelfs zó close, dat het voormalig GTST-icoon een kamer huurt in de villa van Patty en haar liefje Antoine. "Bij mij beneden heeft hij zijn muziekstudiootje en een drumstel staan, dat kan natuurlijk niet bij hem op zijn flat."

Toch zorgt de muzikaliteit van Guido ook weleens voor problemen in huize Brard. "Ik heb weleens heel hard gezongen toen zij er niet was, toen zeiden de buren: 'Heel mooi was dat, maar de vorige keer was Freddy Mercury er, en dat was niet zo mooi", vertelt de verloren zoon van Patty lachend aan het weekblad.

Patty
Lees ook
Patty Brard komt met onthullende biografie

Het gezang van Guido zorgde voor het nodige geklaag van de buren, zo legt Patty uit. "Hij kan heel mooi zingen, maar op Freddy Mercury moest hij nog even oefenen, zo hoorde ik van de buren, haha."