Ga naar de inhoud
Entertainment

Internet wil Stevie Nicks in 'Fleetwood Mac'

Haal Fleetwood Mac naar de 'Mac' in Fleetwood. Met die gedachte zijn Facebookgebruikers een evenement gestart. Hun doel: Fleetwood Mac-zangeres Stevie Nicks zover krijgen een dienst mee te draaien in de McDonalds in het Engelse kustplaatsje Fleetwood.

Inmiddels hebben al 3100 mensen aangegeven aanwezig te zijn bij het vooralsnog fictieve evenement, dat op 28 september moet plaatsvinden. Nog eens 18.000 mensen hebben interesse om de shift van Stevie Nicks, die van 08.00 uur tot 11.00 uur moet duren, bij te wonen.

Stevie
LEES OOK:
Stevie Nicks geëerd met BMI Icon Award

"Sell me fries, sell me sweet little fries", luidt de korte omschrijving bij het evenement.

Ook McDonald's heeft de campagne ondertussen ontdekt. "We hebben 'rumours' gehoord dat Stevie Nicks misschien onze 'Fleetwood Macs' aandoet", zegt een woordvoerder tegen het Britse muziekblad NME. "De volgende keer dat ze in de buurt is, heten we haar van harte welkom voor een paar 'sweet little fries' voordat ze weer haar 'own way' gaat."

De grappen over Fleetwood Mac en McDonalds zijn niet nieuw. Zo wordt er op het forum Reddit al ruim een jaar gefantaseerd over wat de hamburgerketen in een Fleetwood Mac zou stoppen.

Schikking
LEES MEER:
Schikking in zaak oud-gitarist Fleetwood Mac
Bron: ANP/RTL Boulevard