Ga naar de inhoud
Entertainment

De zoon van Mental Theo gaat zijn pa achterna

Theo Nabuurs, beter bekend als Mental Theo, heeft een gouden tip voor zijn zoon: nog harder werken. De negentienjarige Nick timmert aardig aan de weg als dj Noma$, maar moet volgens zijn pa "nog meer gas geven".

"Dat is wel vet, ik heb dat vroeger ook meegemaakt"

De zoon van Mental Theo gaat zijn pa achterna

02:29
Extra
Lees ook:
Extra show Charly en Mental Theo uitverkocht

"Het enige wat ik je wil meegeven, en dat is niet als waarschuwing, is: nog harder werken. Nu denk je dat het goed gaat, maar je moet nog meer gas geven", zei Theo in RTL Boulevard. Nieuw was dat advies niet voor Nick. "Dat zei opa ook tegen jou vroeger. Als je het over veertig jaar nog doet, dan ben ik trots op je", zei de puber, die daarmee zijn vader ontroerde.

Nick heeft grootse plannen voor 2019. "Volgend jaar gaat hij in China toeren, en nu komt ook Amerika erbij", weet Theo. "Dat is wel vet, ik heb dat vroeger ook meegemaakt." Dat Noma$ ook opvalt in de Verenigde Staten is dankzij de Amerikaanse dj Diplo, die een van Nicks nummers opnam in zijn set. "Hij klopt bij mij aan: papa, Diplo heeft m'n plaat gejat. Hij was ook gewoon boos ook. Het is grappig dat we niet in de gaten hebben hoe groot dit is."