Ga naar de inhoud
Entertainment

Dan Karaty uitgeschakeld voor finale Boxing Stars

Beeld © RTL Boulevard

Publiekslieveling Dan Karaty stapt morgen niet in de ring van Boxing Stars. De danser heeft een scheur in zijn biceps, waardoor het niet mogelijk is op de vuist te gaan met voormalig MainStreet-ster Rein van Duivenboden.

“Ik ben teleurgesteld op zijn zachts gezegd”

Dan Karaty uitgeschakeld voor finale Boxing Stars

00:59

Zijn uitschakeling valt de getrainde danser zwaar. Ik ben teleurgesteld op zijn zachts gezegd”, laat hij weten aan RTL Boulevard. Nu hij het tot de finale heeft weten te schoppen, wil hij eigenlijk dan ook niets liever dan winnen. “Ik voelde me zo goed na het laatste gevecht”, spreekt hij zich uit.

Maar helaas, het mocht niet zo zijn... Dan moet dan ook morgen het spannende gevecht vanaf de tribune, in plaats van de ring bekijken. Iets waar hij ontzettend van slag door is. Maar het risico is nu eenmaal te groot dat hij de spier volledig scheurt. En dan is het einde pas echt einde oefening. 

Dan
Lees meer:
Dan Karaty slaat zichzelf Boxing Stars-finale in

Dan kan het nieuws zelf nog niet helemaal bevatten. “Ik ben ontzettend gefrustreerd”, vertelt hij nogmaals. “Ik heb hier vanaf het begin zoveel plezier aan beleefd (…) Ik vond de uitdaging echt geweldig. Dat ik het niet kan afmaken, dat is vreselijk.”

Wie er morgen de plek van de 42-jarige Dan inneemt is nog niet bekend.