Ga naar de inhoud
Entertainment

John Legend neemt het op voor playbackende Rita Ora

De Britse zangeres Rita Ora werd donderdag op sociale media het mikpunt van kritiek, omdat ze playbackte tijdens haar optreden op de traditionele Thanksgiving Parade in New York. John Legend neemt het op voor de zangeres en verklapt dat alle artiesten tijdens de parade moeten playbacken.

"Ik hoop desondanks dat jullie er allemaal van genoten hebben"

"Leuk weetje. We moeten allemaal playbacken tijdens de parade, omdat de praalwagens niet in staat zijn om aan de geluidseisen voor een live-optreden te voldoen. Ik hoop desondanks dat jullie er allemaal van genoten hebben", reageert John Legend op Twitter. Rita Ora is hem dankbaar voor de steun. "Dank je dat dit opheldert. Al mijn shows zijn altijd 100 procent live."

Rita
Lees ook:
Rita Ora treedt volgend jaar op in Nederland

Rita Ora krijgt ook steun van zangeres Simona Milinyte. "We weten allemaal dat Rita Ora kan zingen, dus wees niet zo snel met oordelen", twitterde ze. Ze wijt het aan technische problemen tijdens de tv-uitzending waardoor het beeld niet gelijkliep met het geluid. "Precies", reageert Rita Ora. "Dat heb je juist. Je weet dat deze meid niet playbackt, dat is niet mijn ding. En laten we nu kalkoen gaan eten."

Warenhuis Macy organiseert jaarlijks op Thanksgiving Day een parade, waarbij tientallen artiesten optreden. Macy heeft excuses aangeboden. "Tijdens de NBC-uitzending van vandaag van de Macy's Parade hadden verschillende artiesten last van een technische storing die hun show negatief beïnvloedde. We verontschuldigen ons en willen dat fans weten dat deze problemen buiten de macht van de artiest vallen." Rita Ora bedankt het warenhuis voor de openheid, "en ik hoop dat iedereen het leuk heeft gehad."

John
Lees ook:
John Legend schaamt zich dood voor Donald Trump

Macy's Thanksgiving Parade wordt sinds 1924 jaarlijks gehouden en geldt als het officieuze begin van de kerstperiode.