Ga naar de inhoud
Entertainment

Deze BN'ers treffen elkaar in de halve finale van Boxing Stars

Dan Karaty staat in de halve finale van Boxing Stars oog in oog met Michael Boogerd. De choreograaf, die woensdag musicalacteur Tommie Christiaan naar huis sloeg, kreeg donderdag net als alle andere deelnemende BN'ers te horen wie zijn volgende tegenstander is.

Saar Koningsberger, die woensdag rake klappen uitdeelde aan Jennifer de Jong en zo een ticket voor de halve finale veroverde, neemt het op tegen Billy Bakker. De andere halve finale tussen de dames gaat tussen Jessie Jazz Vuijk en Amanda Tsatsos, die in de race voor de titel bleef, omdat Michella Kox al na één ronde opgaf.

Ex
Lees ook:
Ex Lange Frans wil met Lil' Kleine knokken in Boxing Stars

In de klasse lichtgewicht mannen stappen naast Dan en Michael ook Rein van Duivenboden en Koen Weijland de ring in. De mannenduels in de zware gewichtsklasse gaan tussen Taeke Taekema en Joey 'Matsoe Matsoe' Spaan en Juvat Westendorp en Carlos Platier Luna.

Michella
Lees ook:
Michella Kox reageert op haar 'gevecht' met Amanda

Na de halve finales, die op 28 november en 5 december te zien zijn bij RTL 5, gaan er zes BN'ers door naar de finale van 12 december. In elke categorie - mannen zwaargewicht, mannen lichtgewicht en vrouwen - komt één winnaar uit de bus.

Bron: ANP/RTL Boulevard