Ga naar de inhoud
Entertainment

Jamie Dornan wil nooit meer in Fifty Shades of Grey spelen

Beeld © IMDB

Jamie Dornan heeft gezworen nooit meer in een Fifty Shades of Grey-achtige film te spelen, omdat hij door de rol van Christian Grey erg onder de loep werd genomen.

"Als levenservaring ben ik blij dat ik het heb meegemaakt"

"De films zijn ontvangen zoals ze worden ontvangen en de recensies zijn soms ook kritisch, dat is niet erg gunstig", vertelt de 36-jarige acteur aan Vulture. "Maar ze hebben veel geld opgebracht en ze zijn vrij uniek. Om voor mezelf te spreken, en ik spreek ook voor Dakota Johnson, het is een andere baan op een andere set. Ik zal waarschijnlijk nooit meer een baan aannemen met zoveel publieke aandacht. En dat is prima!"

Afgekeurde
Lees ook:
Afgekeurde scènes film Verliefd Op Cuba alsnog gedraaid

Jamie maakt al snel duidelijk dat hij niet op Fifty Shades of Grey-trilogie neerkijkt, en voegt eraan toe: "Het heeft ons zo veel gegeven..... Het was een gek ding om betrokken bij te zijn. Het was zo groot in zijn omvang en de ontvangst, en het blijft geliefd bij veel mensen. Als levenservaring ben ik blij dat ik het heb meegemaakt. Hoewel het nu bijna voelt alsof het niet gebeurd is."

Russell:
Lees ook:
Russell: rol kerstman is als die van Elvis

Hij vervolgt: "Voor de fans is het allesomvattend, al die tijd in afwachting van het volgende boek of de volgende film. Dakota en ik hebben keihard gewerkt, om de film te promoten en onszelf in de hysterie te persen en onder te dompelen. Het was een vreemde tijd, maar zonder dat had ik geen Anthropoid of A Private War kunnen doen."

Bron: ANP/ RTL Boulevard