Ga naar de inhoud
Entertainment

Schaatsster Irene Schouten doet pikante fotoshoot voor FHM

Beeld © ANP

Schaatsster Irene Schouten is uit de kleren gegaan voor mannenblad FHM. Het was voor het eerst dat de 26-jarige blondine uit Andijk zichzelf op sexy wijze in lingerie liet fotograferen.

"Ik zal vast ook wel negatieve reacties krijgen, maar ik sta volledig achter de fotoshoot"

"In het begin vond ik het nog wel een beetje ongemakkelijk, maar ik werd heel snel op mijn gemak gesteld. Ik vond het heel fijn samenwerken met de fotograaf. Zij vertelde me duidelijk welke poses ik moest aannemen en daar zijn deze foto’s uit voortgekomen. Ik ben zelf heel blij met het resultaat", zegt Irene op de website van FHM. "Ik vind foto’s in normale kleding soms al ongemakkelijk, laat staan in lingerie. Maar na de tweede foto heb je het niet eigenlijk eens meer door.”

Oeh
Bekijk ook:
Oeh la la: André Hazes uit de kleren voor Monique

De topsportster is benieuwd naar de reacties uit haar omgeving. "Ik zal vast ook wel negatieve reacties krijgen, maar ik sta volledig achter de fotoshoot. Het is ook weer eens wat anders dan in mijn schaatspak. Een andere reden waarom ik het heb gedaan, is omdat schaatsen door de buitenwereld een beetje wordt gezien als een saaie, boerensport. Ik wil hiermee laten zien dat dit ten onrechte is en dat we geen boerentrutjes zijn.”

Oeh
Bekijk ook:
Oeh la la: Marieke Elsinga in pikante fotoshoot

Eerder dit jaar liet ze ontvallen dat ze best met haar olympische medaille, die ze won op de massasprint tijdens de Olympische Winterspelen van Pyeongchang, in de Playboy zou willen poseren. Maar daar komt ze nu op terug: “Ik vond het echt heel leuk om te doen, al zou ik niet zo snel nog naakter gaan. Dit is wel een beetje de max. Een shoot met lingerie vind ik ook gewoon mooier, want dan laat je nog wat te fantaseren over.”

Bron: ANP/ RTL Boulevard