Ga naar de inhoud
Entertainment

Estelle Cruijff gewurgd tijdens roof

Beeld © ANP

Volgens John van den Heuvel is Estelle Cruijff afgelopen zaterdag flink te grazen genomen. Zo zou ze zelf gewurgd zijn laat de misdaadverslaggever weten aan RTL Boulevard.

"Ze hebben voor haar gevoel echt geprobeerd haar te wurgen"

Estelle Cruijff gewurgd tijdens roof

01:37

Estelle Cruijff heeft behoorlijk lichamelijk letsel overgehouden aan de overval van afgelopen zaterdag. "Ze heeft een hersenschudding en is echt flink te grazen genomen", aldus misdaadjournalist John van den Heuvel. " Ze hebben voor haar gevoel echt geprobeerd haar te wurgen, omdat ze niet snel genoeg meewerkte."

Volgens John komt ze daar fysiek wel weer overheen, maar mentaal krijgt ze nog een flinke klap te verduren. "Zeker als je weer ergens naar toe wil waar het gebeurd is. Dan komt dat natuurlijk allemaal weer naar boven."

Estelle
Bekijk meer:
Estelle Cruijff mishandeld en beroofd

De blondine werd afgelopen zaterdagavond in de buurt van haar huis in Amsterdam Zuid op brute wijze door drie mannen in elkaar geslagen en beroofd. Tijdens deze overval werd haar gouden rolex bruut van haar gestolen. Volgens John van den Heuvel is de kans groot idat haar horloge de aankomende dagen via het internet wordt aangeboden. Hij roept dan ook iedereen op in zijn achterhoofd te houden dat het hier gaat om een gestolen horloge.