Ga naar de inhoud
Entertainment

Michella Kox wil aartsrivale Amanda Balk knock-out slaan

Michella Kox en Amanda Balk Beeld © Andy Tan

In Echte Meisjes In de Jungle vlogen Michella Kox en Amanda Balk elkaar in de haren nadat Amanda de flamboyante krullenbol een slechte moeder had genoemd. Vanavond - acht jaar na dato - vindt Mies het hoog tijd voor wraak en is ze van plan korte metten te maken met Amanda tijdens het ultiéme Boxing Stars-duel.

"Ik kan Amanda nu eindelijk voor haar bek rammen zonder ervoor vast te hoeven zitten of problemen te krijgen"

In 2010 reizen Michella Kox en Amanda Balk af naar de jungle van Suriname voor de opnames van het programma Echte Meisjes In De Jungle. Al gauw blijken de twee als water en vuur te zijn. Maar wanneer Amanda zegt dat ze Michella een slechte moeder vindt, slaan de stoppen bij de toch al licht ontvlambare Michella volledig door.

"We klikten niet echt, dat heeft heel Nederland kunnen zien. En dat kan, meisjes kunnen elkaar niet aardig vinden. Maar ze begon élke keer over het moederschap en dat heeft mij zo... ugh... dat ik haar ben aangevlogen", vertelt de nog altijd furieuse Michella aan RTL Boulevard.

Blaast
Lees ook
Blaast Michella het Boxing Stars-gevecht met Amanda af?

Volgens Amanda zit de vork echter anders in de steel. "Britt Dekker zat destijds ook in Echte Meisjes In De Jungle, die was toen achttien jaar, en Michella zat haar continue te pesten. En dat vond ik heel erg zielig. Later vertelde Michella dat ze moeder is en toen dacht ik: hoe kan je die meid dan zo zitten te pesten? Ze was echt mensen aan het pesten tot huilens aan toe. Het pesten maakt haar heel erg blij als mens. En die ruzie is toen zodoende uit de hand gelopen."

Vechtersbaasje
Lees ook
Vechtersbaasje Michella Kox lust haar rivaal rauw

Michella wil vanavond revanche nemen op Amanda voor de ruzie die destijds plaatsvond in de jungle, zo legt ze uit aan RTL Boulevard. "Mijn dochter en ik hebben best wel een kutleven gehad. Dat gaat niemand wat aan, maar we hebben geen perfect leven gehad. We hebben zó hard moeten vechten met zijn tweeën. Ik vond het heel erg dat ik door Amanda een slechte moeder werd genoemd, en mijn dochter ook."

De withete realityster is dan ook vastbesloten om Amanda vanavond een paar flinke klappen te geven in de ring van Boxing Stars. "Het heeft ons gewoon echt gekwetst. En ik dacht nu: oké, mijn dochter is inmiddels twintig en ik kan Amanda nu eindelijk voor haar bek rammen zonder ervoor vast te hoeven zitten of problemen te krijgen."

Bitchfight:
Lees ook
Bitchfight: Michella Kox vliegt Rosanna in de haren

"Amanda heeft nooit iets van zich laten horen en ze wil nu met mij gaan vechten in de ring. Sorry hoor, ze doet net alsof ze heel veel klasse heeft, maar ik vind het totaal geen klasse dat ze geen eens haar excuses heeft aangeboden en daarna wel met iemand wil gaan vechten in de ring. Dat vind ik pas ordinair", aldus Mies.

Wat de uitslag ook mag worden van het battle of the bitches-duel vanavond, Michella is niet van plan het bij te leggen met Amanda. "Ook al win ik het gevecht niet, ik ga het niet bijleggen met Amanda. Denk je dat nou echt? Nog voor geen miljoen euro. Nooit van mijn leven dat ik de ruzie ga bijleggen."

Iets
Lees ook
Iets voor jou? Boxing Stars is op zoek naar een Ring Girl of Boy

Benieuwd wie het gevecht gaat winnen? Kijk dan naar vanavond om 20.30 naar Boxing Stars bij RTL 5, waar Michella de ring zal ingaan met Amanda.