Ga naar de inhoud
Entertainment

ZIEN: Collectie Moschino x H&M

Beeld © Gettyimages

De nieuwe collectie van H&M is vannacht gepresenteerd tijdens een spectaculaire show in New York. Deze keer werkt de winkelketen samen met ontwerper Jeremy Scott van het Italiaanse modehuis Moschino.

Gigi Hadid liep als eerste over de catwalk, die er spectaculair uitzag. De show vond plaats op een met billboards belichte catwalk waardoor het leek alsof de modellen op de straten van Times Square liepen. Ook topmodel Bella Hadid liep mee, evenals golden oldie Naomi Cambell. H&M beschrijft de MOSCHINO X H&M collectie als “een perfecte samenwerking voor de fashion van nu, door de combinatie van pop, straatcultuur, logo’s en glamour.” Dat zien we ook zeker terug in de collectie. Truien met Mickey Mouse en grote logo's van MTV gaan vast snel het straatbeeld bepalen. 

Prinses
Lees ook:
Prinses Amalia kiest voor een simpele H&M-outfit

Kledingmerk H&M staat er om bekend samen te werken met grote modeontwerpers. Na Karl Lagerfeld, Isabel Marant en Alexander Wang is het nu dus de beurt aan Jeremy Scott. Hij is momenteel creative director van modehuis Moschino en heeft eerder voor Adidas en Ugg gewerkt. 

Vanaf 8 november is de collectie te koop bij geselecteerde H&M winkels en in de online shop. 

Gigi
Lees ook:
Gigi Hadid woest op levensgevaarlijke paparazzi