Ga naar de inhoud
Entertainment

BN'ers gaan met elkaar op de vuist in Boxing Stars

Beeld © Instagram @jessiejazzvuijk

Woensdag 31 oktober is het zover. Dan zullen we om 20.30 uur voor de buis gekluisterd zitten om bekende durfallen te zien schitteren in de boksring. Benieuwd wie met elkaar de strijd aangaan?

In nauwe samenwerking met de Nederlandse Boksbond worden de deelnemers verdeeld over drie klassen. In die drie klassen shinen acht bekende vrouwen en zestien bekende mannen die zijn klaargestoomd voor de bokstoernooien.

Het programma wordt gepresenteerd door Olcay Gulsen en Ruben Nicolai. 

Michael
lees ook:
Michael Lohan stapt boksring in

Bij de mannen lichtgewicht gaan zanger Kaj van der Voort, acteur Rein van Duivenboden, choreograaf Dan Karaty, e-sporter Koen Weijland en voormalig topsporter Michael Boogerd de strijd aan.

In de klasse zwaargewicht zul je presentator Rick Brandsteder, zangers Brace en Danny Froger, Robinson winnaar uit 2017 Carlos Platier Luna, voormalig topsporter Taeke Taekema, rapper Jebroer en acteur Juvat Westendorp zien schitteren.

Video:
Lees ook:
Video: Barbie en Michael duiken boksring in

De vrouwen die elkaar de bokshandschoen toewerpen zijn realitysterren Michella Kox en Amanda Tsatsos, modellen Jessie Jazz Vuijk en Joelle Witschge en YouTubers Mascha Feoktistova, Laura Ponticorvo en Saar Koningsberger. Later zullen er nog meer namen bekend worden gemaakt.

Stallone
Lees ook:
Stallone en De Niro terug in de boksring

Iedereen wordt bijgestaan door legendes uit de bokswereld. Wekelijks is in de live-uitzending van de wedstrijd te zien tot welk niveau de professionals deze sterren hebben weten te brengen.

De kandidaten boksen drie rondes van 1,5 minuut in een klassiek knock-outsysteem: diegene die de partij verliest, ligt uit de competitie. Let’s get ready to rumble!

Boxing Stars is te zien bij RTL 5 vanaf woensdag 31 oktober om 20.30 uur.