Ga naar de inhoud
Entertainment

John Legend begint nu al met Kerstmis

Beeld © Instagram @johnlegend

John Legend verkeert al in kerstsferen. De All Of Me-zanger is de studio ingedoken voor een kerstalbum, dat maakte hij bekend via zijn Instagram story. A Legendary Christmas ligt op 26 oktober in de winkels.

"Dat wilde ik al heel lang doen"

"Ik heb een kerstplaat opgenomen, dat wilde ik al heel lang doen", zegt John, met kerstmuts op zijn hoofd, in een video die is opgenomen in "het zonnige Los Angeles". "Ik heb acht klassiekers en zes spiksplinternieuwe nummers opgenomen, speciaal voor jullie."

John
Lees ook:
John Legend vierde EGOT met fastfood

John deelde ook beelden van de fotoshoot voor het album. Ook zijn vrouw Chrissy Teigen, tweejarige dochter Luna en vier maanden oude zoon Miles trokken daarvoor een kerstpakje uit de kast en poseerden bij een versierde boom.

Wonder

Volgens muziekblad Rolling Stone kreeg John voor zijn eerste kerstplaat hulp van onder anderen Stevie Wonder en Esperanza Spalding. Wonder speelt mondharmonica op het nummer What Christmas Means To Me, jazzbassist Spalding is te horen op Have Yourself A Merry Little Christmas.

John
Lees ook:
John Legend haalt alles uit de kast als coach in The Voice

Om in de kerstsferen te blijven gaat John toeren met de plaat. Van 15 november tot het einde van het jaar reist John met zijn A Legendary Christmas Tour door de Verenigde Staten.