Ga naar de inhoud
Het America's Got Talent-avontuur van Glennis Grace

Glennis Grace maakt zich niet druk om uitslag AGT

Beeld © RTL Boulevard

Het is nu of nooit voor Glennis Grace. Maar of ze nu wint of verliest, de Amsterdamse is nu al mega trots op alles wat ze bereikt heeft. En wij ook!

"Ik ben best wel ver gekomen en dat had ik zelf niet voor mogelijk gehouden"

Glennis Grace maakt zich niet druk om uitslag AGT

00:45
Glennis
Ook leuk:
Glennis Grace zet dikke streep door deelname songfestival

Het is vandaag G-day, want Neerlands trots Glennis Grace staat in de finale van America’s Got Talent. Met vannacht een nieuw hoogtepunt: strijden voor die felbegeerde titel. 

Als het aan de jury ligt gaat de getalenteerde superster met de titel naar huis. Tijdens haar optreden van Run is de vierkoppige-jury dan ook lyrisch en krijgt ze een welverdiende staande ovatie. Iets waar Glennis elke keer weer ontzettend dankbaar voor is. "Je kan niet verwachten dat, dat elke keer gaat gebeuren", vertelt ze diep onder de indruk.

De
Ook leuk:
De sterren zijn apetrots op Glennis Grace

Of ze ook daadwerkelijk met die miljoen dollar terug naar Nederland keert ligt in ieder geval niet aan haar prachtige stemgeluid, maar aan de mensen thuis. Wat de uitkomst ook mag zijn, Glennis maakt zich er niet al te druk om. "Ik heb het gedaan", zegt ze euforisch na afloop als RTL Boulevard haar spreekt. "Er zijn zoveel goede kandidaten. Daar houd ik zelf persoonlijk heel erg van, want dan weet je dat je niet verliest van iemand die eigenlijk niet zo heel veel talent heeft."

Glennis
lees ook:
Glennis Grace zet dikke streep door deelname songfestival

Bang om te verliezen is ze dan ook niet. "Ik ben best wel ver gekomen en dat had ik zelf niet voor mogelijk gehouden toen ik aan dit avontuur begon", aldus Glennis. 

Wie haar nu al als een winnaar ziet is Jan de Bie. De Amsterdammer in hart en nieren heeft met zijn Jordaanfestival zowat iedereen op zijn podium gehad, maar als hij 29 jaar geleden de kleine Glenda Batta ziet, weet hij één ding zeker: ze is een supertalent! Nu de Mokumse nachtegaal in Amerika de sterren van de hemel zingt, is het voor Jan duidelijk: zij wordt the next big thing.