Ga naar de inhoud
Het America's Got Talent-avontuur van Glennis Grace

Jury The Talent Project heeft alle vertrouwen in Glennis Grace

Beeld © ANP

De jury van de nieuwe Nederlandse talentenshow The Talent Project steunt Glennis Grace, die dinsdagavond in de finale staat van America’s Got Talent. Caro Emerald, Roel van Velzen en Chantal Janzen, die samen de jury vormen van de RTL-show The Talent Project, hebben alle vertrouwen in de zangkwaliteiten van Glennis.

"Ik denk dat Nederland ook best een beetje trots is dat ze dat aan het doen is"

Dit lieten ze maandag blijken op de perspresentatie van The Talent Project. In de nieuwe vrijdagavondshow van RTL4 worden potentiële talenten in honderd dagen klaargestoomd voor het grote podium.

"Ik weet dat ze fantastisch kan zingen en dat ze het live altijd waarmaakt”, zegt Roel van Velzen over Glennis Grace. “Ik zie dat ze het ontzettend naar haar zin heeft in Amerika en volgens mij is dat het belangrijkste en is het een mooi avontuur. We gunnen haar natuurlijk het beste. Ik denk dat Nederland ook best een beetje trots is dat ze dat aan het doen is.”

Brengt
Lees meer:
Brengt Arjen Lubach de finale van Glennis Grace in gevaar?

"Ik ben een Whitney Houston-fan, altijd al geweest. En Glennis komt daar zo dichtbij met haar geluid, dus ik ben ook automatisch fan van haar’’, zegt Chantal Janzen, die zelf ook al jarenlang jurylid is van de Nederlandse versie van America’s Got Talent. “Ik zou het echt geweldig voor haar vinden. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de show niet heb gezien en weinig over de concurrenten kan zeggen van Glennis, maar waar ik mijn hand voor in het vuur durf te steken: dat ze het weer gaat nailen. Want Glennis kán ontzettend goed optreden. Ze heeft niet snel last van zenuwen op haar stem. Die gaat het gewoon niet laten gebeuren dat ze daarvan afvliegt. Volgens mij is Glennis niet zo iemand - ik hoop zo dat ik gelijk heb - die haar laatste noot verknalt als het spannend wordt. Dat gaat volgens mij bij haar niet gebeuren.”

Moeder
Lief:
Moeder van Glennis Grace is lovend: 'Ze verdient het nu'

Zangeres Caro Emerald, die in The Talent Project debuteert als jurylid in een talentenshow, prijst de zang van Glennis Grace: “Ik heb hier en daar wel gekeken hoe ze het heeft gedaan. Ik vind het echt te gek hoor. Ze kan fantastisch zingen, dus why not? Wie weet, wint ze nog ook. In Nederland zingt Glennis ongeveer iedereen naar huis, dus ik hoop dat ze wint. Maar het is wel America’s Got Talent, met concurrenten uit onverwachte hoek, maar haar stem staat als een huis. Daar zal het zeker niet aan liggen.”

Dit
Ook leuk:
Dit zijn de tegenstanders van Glennis Grace in de finale