Ga naar de inhoud
Het America's Got Talent-avontuur van Glennis Grace

Glennis flikt het: ze staat in de finale van America's Got Talent

Glennis Grace Beeld © Twitter @AGT

Glennis Grace heeft de finale bereikt van America's Got Talent. De Amsterdamse zangeres zong gisternacht in de halve finale, maar hoorde pas vannacht dat ze door was naar de finale.

"Ik voel me fantastisch! Dank je wel Amerika!"

Gisteren zong ze in de live-uitzending van de halve finale het nummer This Woman's Work en oogstte daarmee veel applaus van de jury. Het strenge jurylid Simon Cowell noemde haar optreden zelfs het beste van de avond!

De Amerikaanse tv-kijkers beloonden het optreden en kozen Glennis Grace een dag later als een van de vijf finalisten voor volgende week. De winnaar van het dertiende seizoen van America's Got Talent gaat er vandoor met een miljoen dollar en een show in Las Vegas.

Glennis is in ieder geval behoorlijk in haar nopjes met haar finaleplaats:

De zangeres haalde meer stemmen dan haar twee directe concurrenten Daniel Emmet en de groep WeThree. Glennis kon haar geluk niet op toen presentatrice Tyra Banks haar naam noemde na de zenuwslopende bekendmaking. "Ik voel me fantastisch! Dank je wel Amerika", zei een stralende Glennis.

Dik verdiend

Volgens jurylid Simon Cowell was de finaleplaats dik verdiend. "Zonder de twee anderen tekort te willen doen, vind ik dat Amerika op de juiste persoon gestemd heeft. Je hebt dit zo verdiend Glennis, ik ben heel blij voor je."

Glennis Grace moe maar voldaan na de halve finale

Na haar spetterende optreden in de halve finale van America's Got Talent was het afwachten of ze doorgaat...