Ga naar de inhoud
Exclusief

Moeder van Glennis Grace is lovend: 'Ze verdient het nu'

Beeld © Instagram @glennisgrace

Glennis Grace leeft op dit moment overzees haar American Dream. Vanochtend spraken we al haar zoontje Anthony, die natuurlijk mega trots is op zijn rots in de branding. Maar ook de moeder van Glennis laat aan RTL Boulevard weten ondersteboven te zijn van het succes van haar meisje.

"Het is een mooie tijd om het allemaal tot zich te nemen”

Al vanaf kleins af aan droomt de soulzangeres van een grote en meeslepende carrière die verder reikt dan Nederland. En nu is dan ein-de-lijk het moment daar. Mama Cobi is vanzelfsprekend apetrots op haar Glenda. Ze is zó triomfantelijk, dat het bijna niet in woorden uit te drukken is, vertelt ze exclusief tegen RTL Boulevard. “Ja, ik ben heel trots op d'r, klaar.”

Zoontje
Lees meer:
Zoontje Glennis Grace is supertrots op zijn mama

Haar moeder kent haar natuurlijk als geen ander, en weet hoe groot de droom bij Glennis leeft. “Ze wilde altijd al beroemd worden”, biecht Cobi op. Vandaar dat het gezinnetje al op jonge leeftijd de wens van Glennis in werkelijkheid zette. “En toen ze dat allemaal een beetje onder de knie had toen zei ze: 'ik wil echt beroemd worden'. In Amerika, in andere landen”, legt moeder Cobi uit. “Dat is echt haar droom.”

Ze is dan ook lovend over het optreden van haar dochter. “Prachtig”, noemt ze het met een brok in haar keel. Net als Glennis raakt de tekst uit het prachtige nummer haar ontzettend. En dat heeft ze haar dochter dan ook uitgebreid verteld tijdens een belletje. 

Glennis
Ook leuk:
Glennis Grace emotioneel tijdens optreden AGT

Natuurlijk is Cobi als moeder bevoorrecht, maar toch schat ze de kansen van haar oogappel hoog in. “Ik denk dat ze een goede kans maakt. Een hele goede kans als je zo de jury ziet en het publiek, hoe ze reageren.”

Vanavond is het erop of eronder voor de popster. Een spannende tijd voor rijzende ster Glennis, maar aan liefde en steun geen gebrek. “Ze verdient het nu ook. Het is een mooie tijd om het allemaal tot zich te nemen”, aldus mama Cobi.

Zo denkt Glennis er zelf over:

Glennis Grace is moe maar voldaan na de halve finale