Ga naar de inhoud
Het America's Got Talent-avontuur van Glennis Grace

Zoontje Glennis Grace is supertrots op zijn mama

Beeld © ANP

Vannacht trad Glennis Grace met succes op in de halve finale van America’s Got Talent. Het publiek en de juryleden gaven de Amsterdamse zangeres een staande ovatie. Haar zoontje Anthony is dan ook heel trots en weet zeker dat zijn moeder de talentenjacht gaat winnen: "You won the game!"

"Ze gaat winnen want ze is gewoon de beste, dat lijkt me logisch"

Toen Anthony vanochtend wakker werd heeft hij meteen het optreden teruggekeken. Het zoontje van Glennis laat aan RTL Boulevard weten: “Ze zong hoger dan ooit, het was echt heel goed.” Glennis trad vannacht op met het nummer This Woman’s Work. “Ik heb haar meteen laten weten dat het super goed was, en dat ik van haar hou!” Glennis en haar zoontje zijn erg close met elkaar. Op Instagram is duidelijk te zien hoe erg Glennis haar kleine jongen mist. 

Glennis
Lees ook:
Glennis Grace emotioneel tijdens optreden AGT

Gisteravond keken 12 miljoen mensen naar de halve finale van de talentenjacht. Anthony kan het bijna niet geloven dat er zoveel mensen zijn die naar zijn moeder hebben gekeken. “Dat is heel gek, dat er 12 miljoen mensen naar je moeder kijken, maar wel heel vet. Ik ben heel trots."

Glennis
Meer Glennis Grace:
Glennis Grace overrompelt jury met 'beste optreden van de avond'

Tot donderdag kan er gestemd worden, dan wordt duidelijk of Glennis door is naar de finale van volgende week.  Volgens de tienjarige Anthony is het vrij duidelijk: “Ze gaat winnen want ze is gewoon de beste. Dat lijkt me logisch."

Is het optreden compleet langs je heengegaan? Hier kijk je het nog een keer terug: