Nederland

Michelle (21) overdonderd door compliment van zangeres Pink: 'Nu laten zien wat ik kan'

28 oktober 2017 15:52 Aangepast: 08 november 2017 14:27
Zangeres Michelle Hoogendoorn (Davina Michelle). Beeld © Davina Michelle

Wat was het een bizarre week voor Michelle Hoogendoorn (21). Eerst zei de Amerikaanse zangeres Pink dat ze diep onder de indruk was van haar zangkunsten en een dag later mocht Michelle die meteen live laten horen bij De Wereld Draait Door. "Al die heisa nu, daar moet ik op meeliften."

"Dat is beter dan ik ooit zal klinken", zei een stomverbaasde Pink toen ze een cover van Michelle te horen kreeg. "Is dit een zangeres die platen uitbrengt?", wilde de Amerikaanse popartiest weten.  

Pink weet niet wat ze hoort:

Nou, een doorgewinterde zangeres kun je Michelle Hoogendoorn nog niet noemen. De teller staat nu op één eigen singel, vertelt ze enthousiast aan RTL Nieuws. De tweede komt eraan, maar ze is vooral druk bezig met het opnemen van covers. Met hulp van een productieteam brengt ze er elke maandag een uit op YouTube, compleet met videoclip.

De aandacht die ze plotseling krijgt, noemt ze 'bizar'. "Een paar uur nadat de video van Pink online was gezet, stond ik bij De Wereld Draait Door. Helemaal te gek, maar ook heel erg nieuw voor mij. Ik was heel zenuwachtig. Dat was ook wel te zien."

Nu zo hard mogelijk werken

De volgende ochtend werd Michelle nietsvermoedend wakker, maar al snel was er telefoon. "De Telegraaf en Shownieuws wilden mijn verhaal horen. Dit gaat zo snel, ik ben helemaal overdonderd." 

Toch staat Michelle vandaag gewoon weer in de studio om een nieuw nummer in te zingen. "Al die heisa nu, daar moet ik op meeliften. We zijn nu een half jaar bezig met de covers. Nu krijgen we de kans en de publiciteit om te laten zien wat ik kan."

De wereld over

Michelle is gestopt met haar studie verloskunde 'om te focussen op muziek'. Tot voor kort had ze een baantje in de horeca, maar daar is nu even geen tijd meer voor. "Ik probeer nu verder te komen. Al deze aandacht is voor mij de eerste trede van een heel lange trap. Ik wil uiteindelijk eigen muziek maken. Ik wil de wereld over reizen en voor volle zalen staan. Dat kan iedereen zeggen, dat weet ik. Ik ben ook van eerst zien dan geloven."

Meer op rtlnieuws.nl:
Lotte al 18 jaar wekelijks gefilmd door vader: 'Dit mag nu niet stoppen'

`