We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

01 maart 2012

Zeeuwse pedo langer vast

De 60-jarige pedo uit het Zeeuwse Westkapelle die in de afgelopen 30 jaar een honderdtal jongens seksueel heeft misbruikt, blijft nog minimaal 3 maanden in voorarrest.

Dat heeft de rechtbank in Middelburg bepaald. De man werd in september opgepakt nadat er twee aangiftes zijn binnengekomen.

Jarenlang ontucht

De 60-jarige man uit het dorpje Westkapelle zegt zelf jarenlang ontucht te hebben gepleegd. Het zou gaan om honderden jongens. Veel slachtoffers hebben echter (nog) geen aangifte gedaan

Opvallend is natuurlijk de omvang van het misbruik, maar ook de leeftijd van de jongens. Pubers op de rand van volwassenheid. Niet direct een groep waarvan je zou verwachten dat ze zich door een 60-jarige man laten misbruiken.

Bizar

Nog een bizar feit. Naar nu lijkt, is niemand verbaasd over het nieuws omtrent deze man. Volgens de voorzitter van de dorpsraad 'wist iedereen het in Westkapelle'.

LEES OOK

Pedo uit Zeeland misbruikt 100 jongens

Topnieuws