We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

07 mei 2012

Vrouw via Skype getuige van dood man

Vrouw via Skype getuige van dood man

De vrouw van een Amerikaanse militair heeft via Skype gezien dat haar man vermoord werd. Wie de moord heeft gepleegd, is een raadsel.

Militair Bruce Kevin Clark werkte als ziekenverzorger in het Afghaanse Tarin Kowt. Op 30 april was hij in zijn verblijf met zijn vrouw aan het Skypen. Terwijl ze rustig zaten te praten, viel de man plotseling voorover en verdween uit beeld.

Kogelgat in de deur

De echtgenote probeerde zijn collega's in Afghanistan te alarmeren. Die troffen de man 2 uur later dood aan. Onderzoekers zagen dat er een kogelgat in de kastdeur zat.

Gruwelijk

Wie er achter de gruwelijk daad zit, is nog onbekend. Naast zijn vrouw laat de militair twee dochters na van 3 en 9 jaar.

LEES OOK:

Kleuter schiet vader dood

Vrouw drinkt zich dood aan cola

MEER EDITIE NIEUWS /components/actueel/editienl/nieuws/1001-05-2012article
Topnieuws