We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

08 april 2012

Vodafone: storing nog steeds niet voorbij

Vodafone: storing nog steeds niet voorbij

Nog steeds werkt Vodafone aan het herstel van het netwerk na de brand woensdag bij het pand in Rotterdam. En nog steeds hebben Vodafone-bellers problemen.

Daar hebben we hem weer. De dagelijkse Vodafone-update. Stand van zaken: Nog steeds werkt Vodafone aan het herstel van het netwerk na de brand van woensdag.

Nog even geduld

Mensen hebben nog steeds problemen met bellen, internetten en sms'en doordat het netwerk nog steeds niet helemaal stabiel is en het gepruts van Vodafone maar doorgaat.

Overal in het land kan nog steeds sprake zijn van tijdelijke bel- en sms-problemen, zegt Vodafone. En dat met de Paasdagen. Arme Vodafone-abonnees in de Randstad....

Vooruitgang

Het goede nieuws: er zit volgens het bedrijf wel vooruitgang in het verhelpen van de problemen. Zo kan een deel van de getroffen klanten weer voicemail gebruiken.

Voor de rest geldt: nog even geduld a.u.b.

LEES OOK

Paniek: Vodafone heeft een storing

Vodafone zegt sorry

Prutsers: Vodafone-storing nog niet opgelost:

MEER EDITIE NIEUWS /components/actueel/editienl/nieuws/1001-04-2012article
Topnieuws