Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

Editie NL
meer stories
Laatste uitzending
Video's
meer stories
18 juli 2018

Ik eet liever een plofkip dan een dure kip die een beter leven heeft gehad.

15 mei 2018

Video: plassend zoontje (3) steelt show tijdens huwelijksaanzoek

Zonsondergang, een bijzondere plek, en een vriendin die alles filmt: er kon niks meer misgaan bij het huwelijksaanzoek van de Amerikaan Kevin Przytula. Tot zijn zoontje besloot rustig een plasje te gaan staan doen.

Als Kevin voor zijn vriendin op één knie gaat, heeft hij nergens anders meer oog voor. Ook niet voor zijn 3-jarige zoontje Owen die zegt 'Ik ga even buiten plassen'. Terwijl de man zijn liefde verklaart aan vriendin Allyssa, trekt kleine Owen rustig zijn broek naar beneden. 

'Jongens...?' 

Hun vriendin blijft nog even doorfilmen, maar na een tijdje kan ze haar lachen niet meer inhouden. "Jongens...?", zegt ze. Verbaasd kijkt het gelukkige stelletje op van hun kus, en zien ze hun zoontje staan plassen. 

Gelukkig konden ze er zelf wel om lachen. Kevin plaatste het filmpje op zijn Facebook, maar daar werd het na een tijdje verwijderd. Inmiddels heeft hij het filmpje ook op YouTube gezet, waar het al bijna 400.000 keer bekeken is. 

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

Meer op editienl.nl:

Topnieuws