Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

Topnieuws
meer stories
Laatste uitzending
Video's
meer stories
03 juli 2018

Mogen alle kinderen energiedrankjes kopen?

13 oktober 2017

Verrassing! Vrouw weet tot uur voor huwelijk niet dat ze gaat trouwen

Een huwelijksaanzoek plannen zonder dat je partner het doorheeft, is al een heel karwei. Maar de Vlaamse Hannes Coudenys ging nog een stapje verder. Hij regelde een heel huwelijk zonder dat zijn vrouw het wist.

Eigenlijk waren YouTuber Hannes en zijn vrouw Deborah zeven jaar geleden al getrouwd. Maar afgelopen zomer verloor hij zijn ring in zee tijdens een vakantie op het Griekse eiland Kos. Daarop gooide ook Deborah haar ring in het water, zodat de sieraden weer samen zouden zijn.

Dat de twee nu ringloos door het leven gingen, bracht Hannes op een idee. Hij zou zijn Deborah nog eens ten huwelijk vragen toen zij een maand later samen met hun adoptiezoontje weer op Kos verbleven. En niet alleen dat, achter haar rug om nodigde hij vrienden en familie uit, regelde hij een jurk voor zijn geliefde en alles wat bij een huwelijk komt kijken.

Tranen

Tot het moment suprême heeft Deborah niets door; ze ligt nietsvermoedend te zonnen. Wanneer Hannes komt aanlopen met een kledingzak waarin de jurk zit en op zijn knieën gaat, barst ze in tranen uit.

Bekijk hier de vlog die Hannes maakte over de bijzondere dag:

Op het strand, waar de huwelijksvoltrekking plaatsvindt, gelooft de bruid niet wat ze ziet wanneer ze ineens oog in oog staat met haar vrienden en familie. Na de vraag: 'Wil je nogmaals met me trouwen?' volgt een volmondig: 'ja' en een innige omhelzing en zoen. 'Ik kan niet wachten tot ons derde huwelijk', besluit de YouTuber zijn video met een knipoog. 

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

Meer op rtlnieuws.nl:

Topnieuws