We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

11 januari 2017

Vader neemt dochter iedere maand mee op date: 'Nu weet ze hoe mannen haar moeten behandelen'

De Canadese vader Noah Slomski neemt zijn dochter iedere maand mee op een afspraakje zodat ze voelt hoe bijzonder ze is. De moeder van het meisje plaatste foto's van de vader-dochter-dates op Facebook, die vervolgens het hele internet over gingen.

"Mijn man besloot om onze kleine een keer per maand mee te nemen op een date", schrijft moeder Caitlin Fladager op Facebook. De kleine Arianna dost zich helemaal op voordat ze met haar vader op stap gaat. "Vervolgens neemt hij haar mee om taart of ijs te eten."

Een kleine prinses

"Ze is een prinses en ze verdient het dan ook om zo behandeld te worden", schrijft vader Noah in een sms aan Caitlin. In een Facebookpost vertelt Caitlin hoe de eerste date-avond tussen Arianna en Noah eraan toe ging. "Vanavond was hun eerste date-avond. Hij hielp haar een jurk uit te kiezen, had een klein tasje voor haar klaargelegd en hield de deur open."

Volgens Caitlin vond Arianna het geweldig. "Ze was zo blij toen ze thuiskwam. Nu zal ze voor altijd weten hoe ze behandeld moet worden omdat haar vader daar zo'n goed voorbeeld van heeft gegeven." 

Meer op rtlnieuws.nl:

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

Topnieuws