We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

25 april 2012

UFO-partij wil groot worden

UFO-partij wil groot worden

De opvallendste nieuwe partij die in september meedoet aan de verkiezingen is de Soeverein Onafhankelijke Pioniers Nederland (SOPN), opgericht door ufoloog Anton Teuben.

Volgens de Soeverein Onafhankelijke Pioniers (site is nog niet beschikbaar) blijft de gewone man verstoken van de nieuwste inzichten en technieken die grote bedrijven en overheden wel hebben.

Dom gehouden

Zo worden wij 'dom gehouden 'als het gaat om zaken als ufo's en buitenaardse bezoekers. Maar ook rondom de massale bijensterfte, het stralingsgevaar en grootscheepse complotten in de voedingsmiddelenindustrie wordt belangrijke informatie achtergehouden.

De UFO-partij gaat daar verandering in brengen.

Tientallen zetels

Belangrijkste programma-item: gratis stroom voor iedereen. De partij mikt op meerdere zetels in de Tweede Kamer.

Oprichter Teuben: 'We zijn beslist geen spiritueel clubje, we zijn zo rationeel mogelijk. Zeker een half miljoen mensen is het met ons eens.'

LEES OOK:

Verkiezingen: wat je moet weten

Kamerdebat: clichés, clichés en nog eens clichés

Is Wilders de weg kwijt?

MEER EDITIE NIEUWS /components/actueel/editienl/nieuws/1001-04-2012article
Topnieuws