We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

15 mei 2012

Trend: online korting shoppen

Trend: online korting shoppen

Online shoppen met korting: het wordt steeds populairder. Op de kortingssites zijn duizenden aanbiedingen te vinden voor verschillende artikelen: kleding, dvd's en vakanties.

In Groot-Brittannië en de VS zijn ze al langer een groot succes en dankzij de crisis worden kortingscode-websites ook in ons land steeds populairder.

Duizenden aanbiedingen

Op sites als Actiepagina.nl, Actiecode.nl, Couponcode.nu zijn duizenden aanbiedingen te vinden voor verschillende producten.

Korting

Naar schatting maakt een kwart van de Nederlanders minimaal één keer gebruik van een kortingssite. Steeds meer mensen shoppen online. Ook online aast men op koopjes. Je kunt de kortingcode-website dus zien als digitale kortingsfolder.

Schaamteloos

Volgens internetmarketing deskundige Stephan Fellinger is het heel begrijpelijk waarom kortingscode-websites steeds populairder worden in tijden van crisis: ''Mensen schamen zich tegenwoordig niet meer voor een goedkope aankoop, ze zijn er juist trots op. Het laat zien dat ze slim met geld omgaan''.

Lees ook:

'Energierekening wordt €170 hoger'

'Gemeente betaalde €29.000 voor hotelverblijf van Roma's'

'Meer sneller afgestudeerden''

Meer Editie Nieuws: /components/actueel/editienl/nieuws/1001-05-2012article
Topnieuws