Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

Topnieuws
meer stories
Laatste uitzending
Video's
meer stories
13 juni 2018

De sigaret is veel schadelijker dan we dachten. Stop jij nu met roken?

20 april 2017

#TBT: 7 dingen die echte Spice Girls fans herkennen

Het is officieel: de reünie van de Spice Girls is een feit. Niet alle vijf komen terug, maar drie: Ginger, Baby en Scary Spice. Wanneer je precies weer kunt genieten van deze girlband staat nog niet vast, maar dat geeft je genoeg tijd om alle Spice Girls albums en memorabilia weer van zolder te halen.

Stond jij vroeger ook in de rij bij het postkantoor voor kaartjes voor het concert van de Spice Girls? Kreeg jij met je verjaardag spullen van deze girlband en kon jij alle liedjes vlekkeloos (fonetisch) meezingen? Dan ben je een ware fan en kun je dit lijstje afvinken:

Playbacken of zingen op de nummers

Bij de liedjes van de Spice Girls kun je lekker meezingen en dansen. Dit kun je thuis doen, maar de echte fans traden er ook echt mee op bij een talentenshow op playbackshow op de basisschool.

Jij was één van de Spice Girls

Maar hoe kun je nou met je vrienden de girlband nadoen als de rollen niet zijn verdeeld? Veel fans hadden hun eigen lieveling: Ginger, Baby, Scary, Posh of Sporty Spice. Zo wist je tenminste hoe je je moest kleden, bijvoorbeeld in een trainingspak of met een blonde pruik.

Minstens één poster

In de jaren '90 kon je geen tienertijdschrift openslaan zonder een poster van de vijf meiden tegen te komen. Niet gek dus dat veel muren in tienerkamers vol hingen met posters van de Spice Girls.

Prullaria

Waar de winkels nu vol liggen met spullen van One Direction of Justin Bieber, lag het toendertijd vol met Spice Girls-troep. Pennen, potloden, deodorant, poppen, lollies, tijdschriften: zo'n beetje alles dat je je kunt bedenken, had een Spice Girls variant. En jij had het natuurlijk allemaal.

Naar een optreden geweest

Maar een paar gelukkigen onder ons hebben een optreden van de Spice Girls meegemaakt, en als je ze live hebt gezien kun je je een echte fan noemen. Je moest er waarschijnlijk wel een dag voor in de rij voor het postkantoor liggen... 

De film Spice World gekeken

Hij scoort niet heel goed op IMDB maar Spice Girls the movie was een regelrecht succes. Ben jij er voor naar de bioscoop geweest?

Het optreden in 2012

Toen in 2012 de Olympische Spelen in Londen werden gehouden, stonden de dames voor het eerst sinds jaren weer samen op het podium. Stond jij ook mee te zingen voor de televisie?

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

Meer op rtlnieuws.nl:

Topnieuws