Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

Topnieuws
meer stories
Laatste uitzending
Video's
meer stories
18 juli 2018

Ik eet liever een plofkip dan een dure kip die een beter leven heeft gehad.

27 oktober 2017

Politieauto rijdt zich vast in beton: 'We riepen nog dat hij moest omdraaien'

Een politieauto is gisteren vast komen te zitten in een vers stukje beton. De betonstorters waren net klaar met de vervanging van een bushalte bij Eindhoven toen de agent het terrein op kwam rijden.

"We zijn de bushaltes daar aan het renoveren en waren misschien vijftien minuutjes klaar met het storten van het beton", vertelt Johan de Krom van aannemersbedrijf De Krom tegen Editie NL. "Onze jongens riepen nog: 'U moet hier draaien', maar hij hoorde of begreep dat niet."  

Even paniek

Voordat de betonstorters er erg in hadden reedt de agent door en kwam hij met zijn linker wiel vast te zitten in het verse beton. "Er was intern wel even paniek, want onze stortploeg was net weg. Die kwamen helemaal uit Venlo met een speciaal soort beton." 

De mannen van De Krom hebben de politieauto er met behulp van een machine uitgetrokken. De schade aan het beton moest vervolgens gauw worden hersteld. "Het beton is natuurlijk vers, dus we moesten snel handelen." 

Niet de flauwste

Volgens De Krom had de agent haast en wilde hij geen schadeformulier invullen. "Dat was allemaal teveel moeite", zegt De Krom. Het bedrijf is van plan om de rekening alsnog na te sturen. "Maar ach, wij zijn ook niet de flauwste. We konden er gelukkig achteraf om lachen."  

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

 

Meer op rtlnieuws.nl:

Topnieuws