We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

18 april 2012

Politie zet nephoertjes in

Politie zet nephoertjes in

Illegale prostituees kunnen in Amsterdamse hotels ongebreideld hun gang gaan. Hotelpersoneel heeft niet in de gaten wanneer een dame van lichte zeden in hun hotel actief is.

De Nationale Recherche deed de afgelopen dagen een test met nepprostituees die meerdere keren per dag nepklanten (politiemensen) ontvingen. Geen enkele keer werd er melding gemaakt door hotelmedewerkers dat er een hoertje actief was in hun hotel.

Meldplicht

Volgens afspraken tussen de hotelbranche en de politie had het hotelpersoneel de politie moeten bellen aan de hand van signalen die zij kregen.

Signalen

De nepprostituees gaven signalen af die erop duiden dat ze illegaal als prostituee werkten. Die werden helaas niet opgemerkt.

LEES OOK:

'Albayrak moet terugbetalen'

'Triest: 70 graven vernield'

'Fucking krijgt nieuwe naam'

Meer Editie Nieuws: /components/actueel/editienl/nieuws/ 10 article
Topnieuws