We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

13 april 2012

'Politie redt man van onbevredigde vrouw'

'Politie redt man van onbevredigde vrouw'

Een man uit Duitsland kon niet anders dan de politie om hulp vragen nadat zijn bedpartner hem niet meer wilde laten gaan totdat ze meerdere keren seksueel bevredigd was.

Na een ontmoeting in een bar in het Duitse Beieren, besloten de man en de vrouw naar haar huis te vertrekken voor een avond vol seks. Duidelijk was dat de vrouw er maar geen genoeg van kon krijgen.

Geen genoeg

Na verschillende vrijpartijen was de man er wel klaar mee. Hij besloot om een eind te maken aan hun wilde nacht. Zijn bedpartner dacht daar anders over en besloot het vertrek van de man te blokkeren.

Reddingsactie

De man wist zichzelf in veiligheid te brengen op het terras van de woning en riep de hulp in van de politie. De man werd gered. De onbevredigde vrouw kon mee naar het politiebureau. Waarschijnlijk moet de vrouw dit bizarre verhaal nog wel aan de rechter uitleggen.

Lees ook:

Bizar: man heeft 600 kinderen

'Knuffelhormoon nieuwe Viagra'

Moslims plakken seksposters af

/components/actueel/editienl/nieuws/1001-04-2012article
Topnieuws