Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

Topnieuws
meer stories
Laatste uitzending
Video's
meer stories
18 juli 2018

Ik eet liever een plofkip dan een dure kip die een beter leven heeft gehad.

04 augustus 2017

Politie Almelo verrast Milan (6) op zijn verjaardag

De kleine Milan wilde niets liever dan de politie op zijn verjaardagsfeestje. Op de vraag 'waarom' antwoordde het jongetje: "Nou, omdat die nog nooit geweest zijn." Dus maakte zijn moeder een handgeschreven uitnodiging, waar de agenten geen nee op konden zeggen.

De politie in Almelo krijgt wel vaker van dit van dit soort uitnodigingen. "We krijgen de meest uiteenlopende verzoekjes om langs te komen, zoals een vrijgezellenfeest" zegt agente Marleen Oldeheuvel tegen Editie NL. "Maar deze was speciaal."

Artikel gaat verder na de foto

Blij verrast

"Volgens zijn moeder had hij al een hele week gezeurd of hij de politie mocht vragen op zijn feestje", zegt de agente. "Hij is normaal gesproken heel verlegen en vond het daarom ook heel spannend om ons uit te nodigen. Dus het voelde als een soort overwinning voor hem."

Gisteren was het eindelijk zo ver. "Zijn uitnodiging was zo lief en ook nog eens met de hand geschreven, dus die konden we niet afslaan. Aan het einde van de dienst zijn we daarom even langs gegaan met cadeautjes voor Milan en zijn broertje: kinderhandboeien en politie-spullen zoals pennen en een keycord. Ze vonden het super!"

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

Meer op rtlnieuws.nl:

Topnieuws