We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

20 maart 2017

Oma Lies (73) is grootste fan van hardstyle-dj en kleinzoon B-Front

Tussen de hardstyle-liefhebbers staat oma Lies te genieten van de snoeiharde muziek. Ze is trouwe fan en trotse grootmoeder van hardstyle dj B-Front, alias Bob van der Palen uit Veldhoven.

Oma Lies is 73 jaar oud, maar haar leeftijd is geen reden om het optreden van B-Front op het Hardlab-podium in Veldhoven te missen. Afgelopen zaterdag heeft ze voor het eerst haar 29-jarige kleinzoon live aan het werk gezien. "Ik volg hem wel op Facebook hoor. En daar luister ik naar zijn liedjes", vertelt ze aan het Eindhovens Dagblad

Bijzonder

Voor Bob, die sinds een aantal jaar hard aan de weg timmert en feesten als Tomorrowland en Mysteryland op zijn cv heeft staan, was het optreden in zijn woonplaats extra bijzonder. "Heel speciaal om weer eens voor een thuispubliek te mogen draaien", zegt de Veldhovenaar tegen de Eindhovense krant. "Mijn familie staat hier nu in de zaal. Dat maak je ook niet altijd mee.” 

Hardstyle-dj B-Front vorig jaar in actie op het festival Defqon.1

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

Topnieuws