We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

11 juni 2012

Met wie belde Van Persie?

Met wie belde Van Persie?

Robin van Persie wilde na afloop de pers niet te woord staan. Zijn mobiele telefoon daarentegen des te meer. Wie had hij toch aan de lijn? Poll hieronder!

Het belgedrag van Van Persie, vlak na de wedstrijd, schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat. Niet de pers te woord staan, wel op het veld voor het oog van alle camera's uitgebreid gaan bellen.

Willem van Hanegem heeft er geen goed woord voor over. "Dit doe je niet". En Willem is niet de enige.

Met wie?

Maar wie had Van Persie toch aan de lijn? Zijn moeder, een goede vriend of zijn vrouw? Tot nu toe tasten we volledig in het duister.

Bert Goedkoop, oud-Volleybal-bondscoach, snapt weinig van Van Persie's belgedrag. "Het zal wel bij deze generatie horen. Maar echt snappen, doe ik niet. Aan de andere kant; verdriet verwerk je het beste alleen. Slecht voor het teamgevoel is het niet."

LEES OOK:

POLL VAN DE DAG: Heb jij nog vertrouwen in Oranje?

VERKIEZING: Wat is de EK-gadget 2012?

'EK-shirts van Oranje zijn giftig'

POLL: Met wie belde Van Persie? 2012-06-117fd20a55-fc03-3940-8714-42269ed230ed aMet zijn vrouwbMet familiecZijn beste vriendDMet de pizzabezorgerEMet niemand, hij deed alsofFZijn zaakwaarnemerGBoeien! MEER EDITIE NIEUWS /components/actueel/editienl/nieuws/1001-06-2012article
Topnieuws