We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

03 januari 2017

'Liefdesbaby' geboren met hartje op voorhoofd

In Turkije is een wel heel speciale baby geboren: Çinar Engin heeft namelijk op zijn hoofdje een vlek in de vorm van een hartje. De trotse ouders noemen het kind 'een geschenk van God'.

Murat en zijn vrouw Ceyda konden hun ogen niet geloven toen ze hun pasgeboren kindje Çinar voor het eerst zagen. Hij is namelijk geboren met een wijnvlekje op zijn voorhoofd, precies in de vorm van een hartje.

Selfies

"Toen de zuster het bloed van zijn voorhoofd veegde, ontstond er een hoop commotie in het ziekenhuis", vertelt Murat aan The Daily Mail. "Het is een liefdesbaby", riep de zuster uit.

Er kwamen drie andere zusters bij die allemaal een selfie met hem wilden. "Hij is een geschenk van God," zegt zijn moeder Ceyda. "We hebben niemand anders in de familie die een moedervlek heeft als hij."

Iedereen lacht

Het jongetje is inmiddels al 14 maanden oud, en maakt het goed. Wanneer het gezinnetje over straat loopt, krijgen ze constant complimentjes. "Overal waar we komen, worden we lief aangekeken. Iedereen glimlacht naar ons."

"Wanneer we naar het ziekenhuis gaan voor een controle, kennen alle artsen en zusters hem. Hij wordt ook wel ‘hartjesjongen’ genoemd", vertellen de trotse ouders.

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

Topnieuws