We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

08 mei 2013

Jongetjes vermist na zelfmoord vader

Jongetjes vermist na zelfmoord vader

De politie is met man en macht op zoek naar de broertjes Julian (7) en Ruben (9). Hun vader pleegde zelfmoord en is gister dood gevonden in een recreatiegebied. Hun moeder deed een oproep op Facebook.

De speurtocht in het recreatigebied Het Doornse Gat is stopgezet. De politie heeft de hoop opgegeven daar nog sporen van de 2 broertjes aan te treffen.

Gedrag

De politie richt zich nu meer op het gedrag van de vader voordat hij zelfmoord pleegde. Met wie heeft hij gebeld? Waar heeft hij gepint? En wat heeft hij met zijn computer gedaan? De politie hoopt op deze manier ook meer te weten te komen over waar zijn kinderen zich bevinden.

Kleine mannetjes

De moeder van de jongens heeft via Facebook een oproep gedaan: 'Alsjeblieft, wil iedereen uitkijken naar mijn kleine mannetjes.' Inmiddels is het bericht al zo'n 25.000 keer gedeeld.

Amber Alert

Ook via Amber Alert is er een opsporingsbericht uitgegaan. Daarin wordt ook melding gemaakt van de inmiddels gevonden auto van de vader: een Hyundai Gets met kentekennummer 08-NT-BV.

LEES OOK:

Amber Alert boven nachtrust

Vermiste vrouw zoekt urenlang mee naar zichzelf

Topnieuws