We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

13 augustus 2012

Het regent weer stemwijzers!

Het regent weer stemwijzers!

Verkiezingen in aantocht en dus regent het stemwijzers...

Stemkieswijzerkompas

Vanmiddag rond half drie is de Stemwijzer officieel online gegaan. Op de website van Stemwijzer staan verschillende stellingen die je moeten helpen een keuze te maken op welke partij je bij de komende verkiezingen moet gaan stemmen.

Stemwijzer is niet de eerste online wijzer die je helpt bij het stemmen. Ondertussen hebben we al een hele lijst. Zo is dus sinds vandaag de Stemwijzer.nl te gebruiken. Al een aantal weken kun je ook terecht op Stemmentracker.nl. En ook kun je jouw stemadvies bepalen op de Kinderkieswijzer. Deze is uiteraard gemaakt voor kinderen, maar wellicht levert het een verrassend advies op!

Vanaf komende woensdag zal ook Kieskompas.nl weer online gaan. Uit onderzoek, naar aanleiding van voorgaande verkiezingen, blijkt dat veel Nederlandse kiezers hun stemadvies van een online stemwijzer daadwerkelijk opvolgen.

Lees ook:

'Yes we can' ook verkiezingsslogans bedenken

/components/actueel/editienl/nieuws/ 10 01-01-2012 article
Topnieuws