Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

Topnieuws
meer stories
Laatste uitzending
Video's
meer stories
13 juni 2018

De sigaret is veel schadelijker dan we dachten. Stop jij nu met roken?

21 april 2017

Help Beyoncé: kies de namen voor haar tweeling

Nog maar twee maanden en dan is zangeres Beyoncé uitgerekend van een tweeling. Wat veel mensen zich afvragen: hoe gaan ze heten? Er wordt volop over gespeculeerd en je kunt nu zelfs je eigen ideeën inzenden. Misschien worden die van jou wel uitgekozen.

Celebrities geven hun kinderen wel vaker opmerkelijke namen. Zo heten de kinderen van Kim Kardashian West Saint en North West, de kinderen van Angela Schijf heten Bloem, Mensje en Zus en de dochter van Afrojack heet Vegas. De eerste dochter van Beyoncé en Jay Z heet Blue Ivy, dus de namen van de tweeling moeten van datzelfde kaliber zijn. 

Met een knipoog gemaakt

Daarom heeft het Belgische bedrijf DigitasLBi de website helpbeyonce.com opgezet. Daar kun je je eigen bedachte namen invoeren, maar je kunt ook inspiratie opdoen. Door bijvoorbeeld songteksten van Beyoncé en Jay Z te combineren of planeten met drankjes, kun je namen genereren zoals Slay Wings of Milk Home. 

De website is met een knipoog gemaakt, maar de beste inzendingen worden in een boek opgenomen en naar het koppel opgestuurd. Tot 15 mei kun je namen doorgeven. 

Je eigen naam

Heb je een naam bedacht en wil je kijken hoe uniek deze is? Dan kun je hier zien hoe populair de jongensnaam in Nederland is, en hier hoe populair de meisjesnaam is. 

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

Topnieuws