Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

Topnieuws
meer stories
Laatste uitzending
Video's
meer stories
18 juli 2018

Ik eet liever een plofkip dan een dure kip die een beter leven heeft gehad.

13 april 2018

Heinz doet mayonaise en ketchup in één fles: 'mayochup'

Mayo of ketchup: wat eet jij bij je friet? Sommige mensen nemen beide sauzen, en mengen ze het liefst ook nog op hun bord. Voor die mensen komt Heinz met de uitvinding van het jaar 'Mayochup'. Hun volgers op Twitter mogen beslissen of die saus er ook echt komt.

Het begon allemaal met een simpele tweet van de sauzenfabrikant: 'Willen jullie #mayochup in de winkel? 500.000 stemmen voor, en we brengen het uit'. En daar werd enorm op gereageerd. 

Imiddels zijn er bijna 700.000 stemmen uitgebracht, waarbij 55 procent van de mensen 'ja' heeft gestemd. De poll loopt nog tot 15 april, en dan maakt het bedrijf een beslissing. Het lijkt er wel op dat de saus in eerste instantie alleen in Amerika wordt uitgebracht.

Ketchonaise

Sommigen noemen de Mayochup 'een droom die uitkomt', maar anderen lijkt het niks of zeggen dat er al andere merken zijn die dit maken. Verder zijn er veel mensen die vinden dat de naam anders moet, Daarom heeft Heinz besloten om de Twittervolgers ook te laten stemmen over de naam als het product er komt. 

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

Meer op editienl.nl:

Topnieuws