We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

30 augustus 2011

Geld verdienen via je iPhone

Via de gratis Roamler-app kun je geld verdienen door opdrachten voor bedrijven uit te voeren.

Geld verdienen door bierflesjes in de supermarkt te fotograferen of een graffiti-kunstwerk te spotten. De roamlers, zoals de deelnemers heten, krijgen gemiddeld 2 euro per opdracht. De fabrikanten hebben het er graag voor over: want het is goedkoper dan marktonderzoek. Momenteel zijn er 3000 roamlers.

Hoe word jij lid?

Om aan de app te komen moet je een uitnodiging krijgen. Roamler wil op die manier zorgen dat er genoeg opdrachten zijn. Hoe krijg je een invite? Dat kan op verschillende manieren. Als je in een gemeente woont waar weinig Roamlers wonen, kun je een uitnodiging voor Roamler winnen. Kijk hier voor meer info.

Verder kunnen huidige gebruikers jou uitnodigen. Zij verzinnen daarvoor acties en wedstrijden. Die acties kun je vinden als je op Twitter zoekt naar #roamler invite. Of je kunt op de facebook-pagina kijken van Roamler, waar ook verschillende acties op staan.

Succes!

Meer 'Ons Nieuws' /components/actueel/editienl/nieuws/501-01-2011article

Topnieuws