Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

Topnieuws
meer stories
Laatste uitzending
Video's
meer stories
11 oktober 2017

Geen pakketje maar een persoonlijk kraamcadeautje van postbode Kadir

Postbezorger Kadir moest de laatste tijd veel pakketjes bezorgen bij een van zijn vaste adressen in Lelystad. Dit waren pakjes die het gezin online bestelde in aanloop naar de geboorte van hun dochtertje. De postbezorger merkte dit op en maakte een lief gebaar.

"Afgelopen donderdag is onze dochter geboren. In aanloop naar de geboorte hebben wij natuurlijk veel pakketjes ontvangen die we online besteld hadden", schrijft Olav Staaten aan PostNL.

'Cadeautje voor onze pasgeboren dochter'

"We vonden onze postbezorger, Kadir, altijd al een hele aardige kerel, maar wat er vandaag gebeurde slaat werkelijk alles", schrijft Olav. Kadir belde aan bij het gezin. "Hij had geen pakketje voor ons, maar wel een cadeau voor onze pasgeboren dochter, van hemzelf!" 

Het stel wil de postbezorger in het zonnetje zetten. "Wij vinden het erg bijzonder dat hij zelf een cadeau koopt voor de geboorte van onze dochter. We hopen dat Kadir hiervoor de waardering krijgt die hij verdient. Wat mij betreft is hij een medewerker waar jullie trots op kunnen zijn!", schrijven ze aan PostNL. 

Compliment voor Kadir

"Wat een superleuk bericht om te krijgen en wat een leuk cadeautje", schrijft PostNL naar Olav en Jeanet. Om het compliment door te kunnen geven aan Kadir heeft PostNL wel hun gegevens nodig. "Ik zie deze graag tegemoet, zodat we samen Kadir zijn dag een stuk leuker kunnen maken!"

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

Meer op rtlnieuws.nl:

Topnieuws