We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

19 juni 2017

Foutje: jongen maakt een groepschat aan met al zijn scharrels

Een pikante foto sturen naar je scharrels doet iedereen weleens. Nathan maakte zich er ook schuldig aan. Hij was alleen niet voorzichtig genoeg en stuurde per ongeluk naar al zijn zeven scharrels dezelfde foto.

Nathan bleek met zeven meisjes tegelijk aan het flirten te zijn. En die meisjes zijn uiteindelijk vriendinnen geworden, allemaal door de stommiteit van Nathan.

Gevlucht

"Je begrijpt dat je nu een groep hebt aangemaakt", schrijft Stefanie als eerste in de chat. Charissa, die de screenshots op Facebook heeft gezet grapt daarna: "Nu weten we gelijk aan wie je allemaal dit soort foto's stuurt."

Na de dames elkaar leren kennen in de chat, krijgt Nathan het maar heet onder zijn voeten en verlaat het gesprek. De dames zijn er niet van te spreken en vinden hem maar een watje. "Hij zal binnenkort wel iemand anders de schuld geven", zegt Charissa.

Beautiful girls

De vrouwen in de chat kwamen erachter dat Nathan een vast flirtpatroon heeft. "Wat een idioot, iemand anders ook uitgenodigd naar New York?", vraagt Charissa aan de andere vrouwen. En ja hoor, de andere meiden waren ook gevraagd om langs te komen.

Omdat de meisjes elkaar allemaal kende via Nathan, hebben ze de naam van de chat veranderd in 'Nathan's Beautiful Girls'. "Ik zou willen dat we met z'n allen een drankje kunnen doen", schrijft Charissa in de chat. Van Nathan hebben de meisjes allemaal niks meer gehoord.

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

Topnieuws