We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

17 maart 2017

Facebook lacht zich kapot om naakte man op het dak

Wat doet die naakte man daar bovenop dat torenhoge gebouw? Dat is de vraag die al meer dan 1,6 miljoen facebookgebruikers zich hebben gesteld.

Want vlucht hij nou omdat de man van zijn minnares thuiskomt? Of is het een tiener die zich geen raad weet met de ouders van zijn vriendin? Eén ding is zeker: hij heeft iets te verbergen. Want waarom staat hij anders gebukt voor het raam, poedelnaakt en tientallen meters boven de grond?

Beter een goede buur...

Helaas voor hem keek Naphtal Ngatali naar buiten op het moment dat hij het dak op vluchtte. Even later stond de video op Facebook. Mocht zijn verstopactie dus succesvol zijn geweest, dan zal hij even later door het internet waarschijnlijk toch ontmaskerd zijn.

Meer op rtlnieuws.nl:

Dakloze José krijgt make-over en wordt vrouwenmagneet
​Politiepup Bumper is net als kickbokser: 'Een lieve vent, maar vecht als het moet'

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks livestreams, artikelen, video's en foto's. 

Topnieuws